Esittely- ja asiakastilat

Huomioarvo on oleellinen seikka sisätiloissa tapahtuvissa tuote-esittelyissä, messuilla sekä kaikenlaisissa asiakastiloihin sijoitettavissa infotauluissa. Vitrinemedian LED-valotaulut tekevät asiakas-, esittely- ja näyttelytiloista puoleensavetäviä ja tuovat tietosisällön esiin mieleenpainuvalla tavalla.

Kustannustehokas vaihtoehto digitaalinäytöille

Esittely- ja asiakastiloissa haasteena on usein se, että informaatiota halutaan tarjota asiakkaille, mutta tiedon tuominen asiakkaan nautittavaksi on hankalaa vaihtelevien fyysisten olosuhteiden johdosta. Liikuva kuva on harvoin optimaalinen media informaation välittämiselle, sillä pelkkä huomio ei riitä; asiakkaan täytyy pystyä myös tutustumaan tietoon rauhassa.

Vitrinemedian LED-valotaulut tarjoavat kustannusoptimaalisen tasapainon näyttävyyden ja informatiivisyyden välillä – ilman hankalaa digitaalisen sisällön ylläpitoa. Sisä- ja esittelytilojen tarpeisiin Vitrinemedia tarjoaa kaikkiin tarpeisiin soveltuvat kiinnitysmahdollisuudet, haluttiin tietoa sitten välittää keskellä huonetta, reunoilla tai katonrajassa. Katso videomme erilaisista sisätilojen esittelyratkaisuista ohessa!

Tyylikkäästi kaikille pinnoille

Vitrinemedian LED-valotaulut soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi seuraavanlaisiin sisätilojen ratkaisuihin.

  • Lattia- ja seinätelineet messuilla ja konferensseissä (myös ilman tar
  • Infotaulut tuote-esittelyiden yhteydessä (esim. autot, muut isokokoiset tuotteet)
  • Infotaulut asiakastiloissa, esimerkiksi ravintoloiden ruokalistat
  • Sisustuselementit yrityksen sisätiloissa
  • Korvaaja digitaalinäytölle silloin kun sisältö vaihtuu harvakseltaan.

Kysy myös johdottomia ratkaisuvaihtoehtojamme!

Monipuoliset valotaulu- ja telineratkaisumme mahdollistavat erittäin laajan skaalan erilaisia kokonaisuuksia kaikkiin tilanteisiin. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun!

Photography Guide

Enter your email below to download the exclusive guide
DOWNLOAD

OTA YHTEYTTÄ

NIMI

Yritys

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viestisi