Vitrinemedia

Vitrinemedia on LED-valotaulujen edelläkävijä ja globaali markkinajohtaja.

Teemme näyteikkunoista ja esittelytiloista loistavia!

0
TIIMILÄISTÄ
0
VUODEN KOKEMUS
0
PROJEKTIA

INNOVAATIO

Päivittäinen kehitys on yksi toimintafilosofiamme peruskivistä. Lähtien vallankumouksellisesta ideasta – LED-valotaulusta –  Vitrinemediaa vie eteenpäin intohimo tuoda markkinoille korkealaatuisia tuotteita edistyksellisellä teknologialla. Tutkimus- ja kehitysosastomme kehittää jatkuvasti parannuksia eri osa-alueilla: asennuksen helppous, kestävyys, ergonomisuus, valoisuus…

INTENSITEETTI &   SUORITUSKYKY

Valo on oleellinen osa arkeamme. Tämän vuoksi VitrineMedia on kehittänyt tuotteen, joka on sekä markkinoiden kestävin että valoteholtaan paras.

RÄÄTÄLÖINTI

Vakiotuotteiden lisäksi VitrineMedia tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja prototyypin kehittämisestä aina tiloissasi tehtävään asennukseen asti. Koko prosessin kontrolloiminen ja hallinta tuo merkittävää etua kun kyseessä on laaja projekti suurine kappalemäärineen.

KESTÄVÄ TEKNOLOGIA

Noudattaen eurooppalaisia ja kansainvälisiä standardeja valmistamme sertifioituja, luotettavia ja kestäviä tuotteita. Samalla teemme kaiken mahdollisen vähentääksemme vaarallisia materiaaleja tuotteissamme. Noudatamme kehitystyössä Euroopan RoHS:n vaatimuksia. Tavoitteemme on tarjota valotauluja, jotka palavat entistä kauemmin ja kuluttavat yhä vähemmän energiaa.

Asiakkaamme

MEIHIN LUOTETAAN


Photography Guide

Enter your email below to download the exclusive guide
DOWNLOAD

OTA YHTEYTTÄ

NIMI

Yritys

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viestisi