Toimintamallimme

Täyttä palvelua!

Tarjoamamme tuotteet ovat erittäin yksinkertaisia käyttää ja asentaa, mutta erilaisia tuote- ja kiinnitysvaihtoehtoja on lukemattomia. Lähtökohtamme on, että asiakkaamme tietää tavoitteen ja meidän vastuullamme on selvittää paras mahdollinen tapa päästä siihen. Ratkaisun hankkiminen kauttamme on erittäin yksinkertaista:

1. Tutustumme tavoitteeseen ja kohdetilaan

Tulemme käymään paikan päällä ja selvitämme asiakkaamme tarpeen ja ennakkonäkemykset tavoiteltavasta ratkaisusta. Näihin nojaten hahmottelemme käytettävät tuotteet sekä kustannusmittakaavan tapaamisen aikana. Teemme samalla kertaa mittaukset tiloista joihin ratkaisua haetaan sekä otamme valokuvia tarjousta ja asennussuunnittelua varten. Selvitämme tilan sähkönsaantitilanteen ja teemme arvion siitä, tarvitaanko asennuksessa sähköalan ammattilaista.

2. Teemme tarjouksen parhaasta mahdollisesta ratkaisusta

Käyntiimme perustuen, teemme sovitun laajuisen tarkan ja eritellyn tarjouksen ratkaisusta. Ellei asiakas halua itse vastata asennuksesta, tarjoamme yhteistyökumppanimme toteuttaman asennuksen osana ratkaisua. Aivan koko Suomessa emme vielä pysty tarjoamaan asennusta, mutta verkostomme laajenee jatkuvasti. Sähköasennuksia emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan.

3. Asennus ja hyväksyntä

Mikäli asiakas tilasi ratkaisun asennettuna, sovimme asennusajan etukäteen ja hoidamme asennuksen sovitusti. Jos asiakkaamme vastaa asennuksesta, sovimme etukäteen päivän, jolloin laitteet ja tarvikkeet ovat asiakkaan tiloissa asennusvalmiina (tavanomaisesti 14 päivää tilausvahvistuksesta). Toimitamme tällöin tarvittavat asennusohjeet asiakkaalle tai tämän osoittamalle asentajalle.

Kaikilla LED-valotauluillamme on kolmen vuoden ja kaikilla muilla tuotteilla kahden vuoden takuu. Koska tuotteemme ovat erittäin helppokäyttöisiä, mitään pitkäkestoisia tuki- tai ylläpitopalveluita ei tarvita. LED-valotauluihin suositeltavaa backlight -paperia toimitamme luonnollisesti aina tarvittaessa!

Ole yhteydessä, mikäli voimme auttaa tai vastata kysymyksiisi!

Photography Guide

Enter your email below to download the exclusive guide
DOWNLOAD

OTA YHTEYTTÄ

NIMI

Yritys

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viestisi